هر آن چه که باید درباره ی تب کریمه کنگو دانست

به گزارش زیپو کالا، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از راه تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام به انسان منتقل می شود.

به گزارش خبرگزاری‬ مهر، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا بوسیله تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده ‏به انسان منتقل می شود.‏
با توجه به آنکه ویروس در مقابل حرارت حساس است؛ بدین سبب به افراد سفارش می شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته اجتناب کنند.
با رعایت موارد بهداشتی همچون استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت ‏اصول ایمنی کار بمنظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد بدون مجوز ‏دام، انجام سم پاشی های ادواری دام و جایگاه، جمع آوری کود و فضولات دامی و خارج کردن از دامداری، بهسازی و اصلاح ‏ساختار دامداری ها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاه های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام بصورت بدون مجوز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد ‏در یخچال، راهکارهای پیش گیری از ابتلا‬ به تب کریمه کنگو بشمار می رود.‏
لازم به ذکر است؛ با رعایت نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.

منبع: