معاونت دانشجویی دانشگاه شریف اطلاعیه داد

معاونت دانشجویی دانشگاه شریف اطلاعیه داد

به گزارش زیپو کالا به نقل از خبر آنلاین، به دنبال ناآرامی های زمستان ۱۴۰۴ شریف، حکم اخراج یکی از دانشجویان دانشکده کامپیوتر دانشگاه، پس از تایید در شورای مرکزی وزارت علوم، نهائی و بامداد امروز به دانشگاه ابلاغ گردید.
تسنیم در خبری نوشت: اطلاعیهٔ معاونت دانشجویی در ارتباط با آن که برای روزنامه ارسال شده، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف لازم می داند با عنایت به انتشار اخبار غیردقیق درباب یکی از دانشجویان سابق این دانشگاه، موارد زیر را جهت تنویر افکار عمومی و پیشگیری از انتشار شایعات بی اساس اعلام نماید:
موارد تخلف انضباطی واصله به دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه، مطابق ضوابط بررسی و فارغ از فضاسازی رسانه ای و منطبق بر ضوابط، مراحل خودرا با رعایت انصاف و به دور از شتاب زدگی طی می نماید. در این راستا اتهامات انتسابی آقای ر. د، دانشجوی سابق مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر بررسی و فرآیند آن بعد از تایید حکم صادره توسط شورای تجدیدنظر دانشگاه توسط شورای مرکزی انضباطی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به پایان رسید. شرح عناوین اتهامی اصلی ایشان برمبنای گزارشات واصله و مستندات موجود عبارت است از:
الف) «اخلال در نظم عمومی و امنیت آموزشی محیط دانشگاه» مطابق ماده ۴۲ شیوه نامه انضباطی دانشجویان، شامل حضور مختلف در تجمعات غیرقانونی، سر دادن شعار، توهین به دانشجویان دیگر و…
ب) «توهین به مقدسات اسلامی یا ملی» مطابق ماده ۴۱ شیوه نامه انضباطی، شامل سوزاندن پرچم رسمی کشور، توهین به مقامات رسمی ملی و دینی، شعار توهین آمیز ضد نظام اسلامی
شورای انضباطی دانشگاه مطابق بخشنامه انضباطی درباب دعوت و تفهیم اتهام، پرونده مذکور را طی دو مرحله بدوی و تجدیدنظر مورد بررسی قرار داده و نامبرده هم در جلسات رسیدگی حضور یافته و دفاعیات خودرا بدون هرگونه ابراز پشیمانی عرضه نمود و عدم ندامت ایشان در فرآیند بررسی و صدور رای مورد توجه قرار گرفت.
سیر صدور و ابلاغ حکم مربوطه به شرح زیر است:
الف) شورای بدوی بعد از بررسی مستندات و استماع دفاعیات، پیشنهاد اخراج و محرومیت از تحصیل در کلیه دانشگاه های کشور به مدت پنج سال را صادر نمود.
ب) شورای تجدیدنظر با بررسی دوباره پرونده و رای بدوی صادره، ضمن تایید حکم بدوی اخراج، چهار سال محرومیت از تحصیل در دانشگاه های کشور برای نامبرده را صادر کرد.
ج) شورای مرکزی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم پرونده را بررسی و در نهایت حکم صادره توسط شورای تجدید نظر دانشگاه را مورد تأیید قرار داده و رای مذکور را در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ جهت اجرا به دانشگاه ابلاغ نمود.
این حکم تنها حکم اخراج قطعی صادره توسط شورای مرکزی درباب دانشجویان این دانشگاه تا حالا می باشد.
خلاصه اینکه تسنیم در خبری نوشت: اطلاعیهٔ معاونت دانشجویی در ارتباط با آنکه برای روزنامه ارسال شده، به شرح زیر است: بسمه تعالی معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف لازم می داند با توجه به انتشار اخبار غیردقیق درخصوص یکی از دانشجویان سابق این دانشگاه، موارد زیر را جهت تنویر افکار عمومی و پیش گیری از انتشار شایعات بی اساس اعلام نماید: موارد تخلف انضباطی واصله به دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه، مطابق ضوابط بررسی و فارغ از فضاسازی رسانه ای و منطبق بر ضوابط، مراحل خودرا با رعایت انصاف و به دور از شتاب زدگی طی می نماید. در این خصوص اتهامات انتسابی آقای ر.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنیای فندک های زیپو در دستان شما! با زیپو کالا، بهترین فندک ها رو با بهترین قیمت خریداری کنید!