به گزارش زیپو کالا به نقل از خبر آنلاین از مرکز رسانه قوه قضاییه، مهدی امیری رئیس دادگستری شهرستان باوی استان خوزستان اظهار داشت: پرونده شرکت پاک خودرو با ۹۴ شاکی، همچون پرونده های کثیرالشاکی شهرستان باوی بود که بعد از انجام تحقیقات لازم، بررسی مستندات، استماع اظهارات شکات و طی تشریفات قانونی، منتهی به صدور حکم کیفری شد.
وی اضافه کرد: برمبنای رای صادره، دو متهم پرونده به افترا مشارکت در کلاهبرداری و باتوجه به محتویات پرونده، تعداد شکات، گستردگی مبحث و آثار و تبعات اقدامات ارتکابی، به مجازات حبس تعزیری، جزای نقدی در حق صندوق دولت و رد وجوه و اموال مبحث جرم در حق مالباختگان محکوم شدند.
رئیس دادگستری شهرستان باوی اشاره کرد: رسیدگی به این پرونده با هدف تحقق حقوق مالباختگان، جبران خسارات وارده و اجرای عدالت انجام شده است و دستگاه قضایی باوی با جدیت، دفاع از حقوق شهروندان و برخورد قانونی با جرایم اقتصادی را دنبال می کند.
امیری تاکید کرد: پرونده های کثیرالشاکی به علت ارتباط مستقیم با حقوق عمومی و تعداد قابل توجه افراد زیان دیده، با دقت، حساسیت و در چهارچوب قانون در دستگاه قضایی شهرستان باوی رسیدگی می شوند.
حرف آخر اینکه برمبنای رای صادره، دو متهم پرونده به افترا مشارکت در کلاهبرداری و با توجه به محتویات پرونده، تعداد شکات، گستردگی مبحث و آثار و تبعات اقدامات ارتکابی، به مجازات حبس تعزیری، جزای نقدی در حق صندوق دولت و رد وجوه و اموال مبحث جرم در حق مالباختگان محکوم شدند. رئیس دادگستری شهرستان باوی اشاره کرد: رسیدگی به این پرونده با هدف تحقق حقوق مالباختگان، جبران خسارات وارده و اجرای عدالت انجام شده است و دستگاه قضایی باوی با جدیت، دفاع از حقوق شهروندان و برخورد قانونی با جرایم اقتصادی را دنبال می کند.
منبع: زیپو کالا

