
به گزارش زیپو کالا به نقل از مهر به نقل از CNBC، معاملات سهام شرکت خودروسازی استلانتیس که در بورس میلان ثبت شده است، بعد از سقوط ۱۹ درصدی در معاملات امروز اروپا متوقف گردید.
این سقوط بعد از آن رخ داد که این شرکت اعلام نمود که به روز رسانی تجارت در امتداد سرعت بخشیدن به تولید خودرو های برقی و هیبریدی ۲۲ میلیارد دلار، معادل ۲۶ میلیارد یورو، هزینه روی دست شرکت گذاشته است.
استلانتیس که حالا سومین شرکت بزرگ خودروسازی جهان بشمار می رود همین طور اعلام نموده که ارزیابی ها حاکی از آنست که در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ معادل ۱۹ تا ۲۱ میلیارد یورو ضرر کرده و نمی تواند برای امسال تقسیم سود داشته باشد.
به اجمال، به گزارش زیپو کالا به نقل از مهر به نقل از CNBC، معاملات سهام شرکت خودروسازی استلانتیس که در بورس میلان ثبت شده است، پس از سقوط ۱۹ درصدی در معاملات امروز اروپا متوقف گردید.
