زیپو کالا: به گزارش زیپو کالا، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد افزایش به ۳۳۳۶ دلار و ۱۹ سنت رسید.
به گزارش زیپو کالا به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات اخیر تغییر چندانی نداشته اما در آستانه یک کاهش هفتگی به دنبال انتشار اطلاعات تورم آمریکا قرار دارد. بازارها در حال حاضر بر نتیجه مذاکرات بین دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین تمرکز کرده اند.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد افزایش به ۳۳۳۶ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامیکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۲ درصدی به ۳۳۸۲ دلار و ۶۰ سنت رسیده است. شاخص دلار پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان تر کرده است.
اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز پنجشنبه نشان داد قیمت تولیدکننده در این کشور بیشترین افزایش را در ماه ژوئیه طی ۳ سال قبل داشته است. تاجران حالا ۸۹.۱ درصد احتمال می دهند فدرال رزرو نرخ بهره را ۲۵ واحد در ماه سپتامبر پایین بیاورد.
مفسرین عقیده دارند با وجود تثبیت قیمت طلا، همه چیز بستگی به نتیجه اجلاس بین ترامپ و پوتین در آلاسکا دارد. بی ثباتی های ژئوپولیتیکی و فضای نرخ پایین بهره معمولا تقاضا برای طلا را زیاد می کند.
بسیاری از مفسرین می گویند مخاطرات اقتصاد کلان و ژئوپلیتیک در نیمه دوم سالجاری میلادی تشدید شده و تقاضا برای طلا بعنوان یک پشتوانه ایمن را افزایش داده است. بالا رفتن تعرفه ها، آهسته شدن روند رشد اقتصاد دنیا، تسهیل سیاستهای پولی آمریکا و ادامه ضعف دلار، دورنمای مثبتی را برای طلا رقم زده است. در بین سایر فلزات گران بها، قیمت نقره با ۰.۲۵ درصد کاهش به ۳۷ دلار و ۹۸ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۱.۳۲ درصدی ۱۳۴۱ دلار و ۵۵ سنت معامله می شود. حرف آخر اینکه به گزارش زیپو کالا به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات اخیر تغییر چندانی نداشته اما در آستانه یک کاهش هفتگی بدنبال انتشار اطلاعات تورم آمریکا قرار دارد. خیلی از تحلیل گران می گویند مخاطرات اقتصاد کلان و ژئوپلیتیک در نیمه دوم سالجاری میلادی تشدید شده و تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را افزایش داده است.
منبع: زیپو کالا

