تاکنون ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گندم، خرید تضمینی شد

به گزارش زیپو کالا، رییس بنیاد ملی گندم کاران اظهار داشت: تا حالا بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خرید تضمینی شده است و از هفته آتی خریدهای کلان شروع می شود.

به گزارش زیپو کالا به نقل از مهر، ۳۲ قلم کالای اساسی از طرف دولت خرید تضمینی می شود. گندم یکی از مهم ترین این کالاها بوده که اولین برداشت در هفته اول فروردین و نخستین خرید تضمینی گندم در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴، در هفته سوم فروردین انجام شد.
عطاالله هاشمی، رییس بنیاد ملی گندم کاران درباره ی آمار خرید تضمینی گندم به خبرنگار مهر اظهار داشت: درحال حاضر در اوایل فصل خرید گندم قرار داریم و خریدهای کلان از هفته آتی شروع می شود.
وی اضافه کرد: تابحال بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خرید تضمینی شده و از هفته آتی خریدهای اصلی شروع خواهد شد.
به گزارش زیپو کالا به نقل از مهر، در سال زراعی فعلی نرخ خرید تضمینی هر کیلو گرم گندم معمولی ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و گندم دوروم ۲۱ هزار تومان تعیین شده است.

دنیای فندک های زیپو در دستان شما! با زیپو کالا، بهترین فندک ها رو با بهترین قیمت خریداری کنید!